понедељак, 21. новембар 2016.

Slow Food Convivium Velika Plana poziva Vas na prezentaciju u okviru Serbian Visions Multikongresa


 Dragi ljubitelji Slow Fooda, 

Pozivamo vas na SERBIAN VISIONS – jedini multikongres u Srbiji, koji organizuje Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija) u saradnji sa Privrednom komorom Srbije (PKS).

Dođite, saznajte, naučite i informišite se na nekoj od manifestacija koje organizuju nevladine organizacije, profesionalna i druga udruženja, instituti, institucije i neprofitne organizacije, neke i u saradnji sa privredom.

Convivium Velika Plana će imati prezentaciju "Slow Food kao primer dobre prakse", u nedelju27.11.2016. od 12 do 14 časova u sali na drugom spratu, M5.

Ne propustite 60 različitih dvočasovnih događaja tokom jednog vikenda!  

Ulaz je BESPLATAN za sve zainteresovane građane!

Vreme: subota i nedelja, 26. i 27. 11. 2016, oba dana od 10 - 20h
Mesto: Hotel Radisson Blu Old Mill, Bulevar vojvode Mišića 15, Beograd

Izuzetna nam je čast da Vas pozovemo na prezentaciju našeg Conviviuma Velika Plana koja će se održati u okviru Serbian Visions Multikongresa.

Naš Convivium predstaviće se prezentacijom "Društvene inovacije u poljoprivredi: Slow Food kao primer dobre prakse"

SERBIAN VISIONS je multikongres koji obuhvata više tema: ljudska prava, ekonomiju, obrazovanje, kulturu, zdravlje, zaštitu životne sredine, EU integracije, bezbednost, inovacije, kao i druge segmente koji čine viziju za bolju budućnost Srbije. Pozvani su svi zainteresovani građani, ulaz je besplatan i nije potrebno da se prijavite za pojedinačne događaje.Usporeni pozdrav za sve!

Нема коментара:

Постави коментар