понедељак, 13. фебруар 2017.

Konkurs za stažistu u oblasti odnosa sa javnošću, informacija i komunikacije
U potrazi smo za stažistom, sa znanjem engleskog jezika da se pridruži timu Slow Food Conviviuma Velika Plana i proširi naše informacione servise i komunikaciju!

TRAŽI SE!

   Da imaš znanje u oblasti ruralnog razvoja i poljoprivrede i sličnih primenjenih prirodnih nauka, ali i gastronomije i kulturnog nasleđa.
   Da te zanima poljoprivredni razvoj i rad sa mladima, gastronomsko nasleđe, lokalni biodiverzitet. 
   Da imaš iskustva i interesovanje za traženje informacija, obaveštavanje i komunikaciju.
   Da dobro znaš engleski i želiš da ga još više usavršiš. 
   Imaš znatiželje i kritičkog si mišljenja, i ne plašiš se da daš sve od sebe da doprineseš kolektivnom mišljenju i da progresivno preuzimaš inicijativu. 
   Da obraćaš pažnju na datalje. 
   Da tražis vredno profesionalno iskustvo u toku godinu dana na nekoliko sati nedeljno iz oblasti informisanja i komunikacije za poljoprivredni razvoj. 

Ako se prepoznaješ u većini navedenih izjava, onda si prava osoba za pridruživanje timu Slow Food Conviviuma Velika Plana kao stažista za komunikacije. 

Tvoja misija!

Slow Food Convivium Velika Plana je lokalni ogranak globalne organizacije Slow Food. Convivium Velika Plana sarađuje sa lokalnim i regionalnim institucijama, drugim Conviviumima u Srbiji i inostranstvu, restoranima, organizacijama i domaćinstvima koja deluju u oblasti poljoprivrede, gastronomije i ruralnog turizma u našem kraju. Convivium je posvećen daljoj promociji lokalnih proizvoda i proizvodjača, i programu za agroturizam na našoj teritoriji.

Uz podršku organizacionog tima Slow Food Conviviuma Velika Plana kao i globalnog tima Slow Food za komunikaciju i odnose sa javnošću kao stažista za komunikacije u programu «Mreža znanja»  ti ćeš :

   Odabirati interensatne informacije sa Slow Food sajta, vezano za mogućnosti, događaje, vesti o razvoju poljoprivrede, vesti o mladim profesionalcima u poljoprivredi, dokumenta i video blogove, prevoditi na srpski jezik i postavljati na blog i društvene mreže Slow Food Conviviuma Velika Plana. Takođe je uključeno i pronalaženje relevantnih informacija i postavljanje na blogu.
   Pisati izveštaje o radu Conviviuma i komunicirati sa lokalnim, regionalnim i nacionalnim medijima.
   Dokumentovati na blogu seriju svedočenja dobrih praksi u gastronomiji i poljoprivedi.
   Učestvovati u komunikaciji vezanoj za Terra Madre Morava 2017

Šta ti dobijaš od ovog staža?

   Radićeš zajedno sa drugim mladim entuzijastima, ali i seniorima, pasioniranim za poljoprivredu, gastronomiju i biodiverzitet.
   Nadogradićeš znanje iz oblasti informacionih tehnologija i komunikacije.
   Naučićeš kako da predstavljaš informacije efektivno, strateški koristiš društvene medije, da dopreš do publike za prikupljanje relevantnog sardžaja.
   Unapredićeš svoje veštine pisanja i komunikacije na srpskom i engleskom.
   Radeći  neposredno sa timom Slow Food Conviviuma Velika Plana imaćeš priliku da razviješ svoju mrežu u okviru sektroa poljoprivrede i razvoja i da raširiš svoje znanje o online resursima i organizacijama u poljoprivredi i razvoju.

Uslovi

   Radićeš uglavnom na daljinu i online, u bliskoj kolaboraciji sa timom Slow Food Conviviuma Velika Plana. Neophodan je dobar pristup internetu sa sopstvenog kompjutera, instaliran Skajp sa slušalicama i znanje za korišćenje Skajpa.
   Staž će trajati 6 meseci (sa mogućnošću obnavljanja), sa 15 radnih sati nedeljno. Jednom nedeljno biće Skajp sastanak sa timom.
   Za ovu poziciju ne dobija se novčana nadoknada.

Prijava

Interesanto ti je ? Pošalji CV i motivaciono pismo (ne više od jedne strane) na conviviumvelikaplana@gmail.com sa naslovom «Slow food Staž Mreža za znanje».

Rok za prijavu je ponedeljak 27. februar 2017. u 22. Intervju će biti 03. marta 2017.

Od uspešnog kandidata očekuje se da počne sa stažom 15. marta 2017.
Nepotpune prijave neće biti uzete u obzir. Svim prijavljenima biće poslat email o prijemu i odgovor.Нема коментара:

Постави коментар