среда, 15. март 2017.

Презентација пројекта „ДАФФ“ агробизнис старт-уп за младе 2 у Великој Плани


Изволите на презентацију пројекта „ДАФФ“ агробизнис старт-ап за младе 2
Програм обуке за младе пољопривреднике и пољопривреднице представиће у Свечаној сали на другом спрату управне зграде предузећа Супериор д.о.о, Булевар ослобођења 238 у Великој Плани у недељу 19. марта 2017. године у 14 часова представници/е удружења Феномена и Слоу фуд мрежа младих.
ДАФФ агрибизнис обука намењена је младима до 30 година старости, за учеснике је бесплатна, а одржава се у Рашком, Златиборском и Подунавском округу.
Обука се бави следећим темама: одржива пољопривреда, а посебно органски узгој, предузетништво и особине предузетника/ца, израда бизнис плана, презентација пословне идеје, регистрација посла, мотивација, доношење одлука, преговарање, фондови и субвенције, умрежавање, брендирање и стандарди у производњи.
Обуку реализује Удружење Феномена у сарадњи са Регионалном развојном агенцијом Златибор, ПГ Агрикултура Орловић, ПГ Ракија из Ракије, ПГ Ојданић, Националном службом за запошљавање Краљево, Установом СОС дечје село Краљево, Агенцијом ТАВ, и Удружењем Слоу Фуд мрежа младих из Велике Плане.
Два најбоље оцењена бизнис плана која ће учесници/е израдити и представити током обуке биће подржана инвестицијом из ДАФФ фонда Удружења Феномена у износу од по 350 000 динара.
РОК ЗА ПРИЈАВУ ЈЕ 5. април 2017.
Више информација можете видети путем ФБ странице https://www.facebook. com/pg/DAFFenomena
Добродошли на презентацију,
У име пројектног тима,
Милош Дилкић
сарадник на пројекту за Подунавски округ
Удружење Слоу фуд мрежа младих - Конвивијум Велика Плана
069 558 6879
https://www.facebook.com/conviviumvelikaplana/
http://conviviumvelikaplana.blogspot.rs/
Анета Дукић
пројектна координаторка
Удружење Феномена
+381 65 23 05 000
https://www.facebook.com/groups/fenomenakraljevo/
www.fenomena.org
http://morlovic976.wix.com/grad-za-ravnopravnost

Нема коментара:

Постави коментар