петак, 2. децембар 2016.

Dobrotvorni doručak za pomoć Haitiju - Terra Madre Day


Convivium Velika Plana u saradnji sa preduzećem Superior organizuje DOBROTVORNI DORUČAK ZA HAITI 10. decembra 2016. Godine, od 10 do 12 časova u Svečanoj Sali na drugom spratu upravne zgrade preduzeća Superior d.o.o, Bulevar oslobođenja 238, Velika Plana. 

Dobrotvorni doručak za Haiti ćemo upriličiti u okviru globalne proslave Terra Madre DayOvim doručkom, i solidarnošću sa ljudima koji su daleko od nas, ali u globalnom kompleksnom sistemu veoma blizu, pokažemo kako volimo našu zemlju i želimo bolju budućnost za sve! #LoveTheEarth #DefendTheFuture

Terra Madre Day je dogadjaj koji Slow Food obeležava svake godine sa ciljem da promoviše diverzitet hrane, tradicija i proizvodnje, i pokaže kako naša mreža koristi kreativnost i znanje da pokaže ljubav prema planeti i odbrani budućnost zemlje za naredne generacije. 

Haiti je nedavno propatio od užasavajuće prirodne nepogode u formi uragana, dok se još nije oporavio od još jače nepogode, zemljotresa 2010. kada je stotine hiljada ljudi izgubilo živote. Mi želimo da svojim doprinosom omogućimo nove početke za novu budućnost. Da pokažemo medjusobno razumevanje i razvoj. 


Želimo dobrodošlicu ljudima dobrog srca u Velikoj Plani gde će imati priliku da probaju čokoladu sa Haitija, ali i tipične lokalne proizvode iz Velike Plane: ajvar, džem, pitu dulečaru. Čast nam je što ćemo imati mogućnost i da ponudimo jedini Slow Food Presidium Rakiju od šljive crvene ranke. 


Vaš novčani prilog je deo doprinosa pomoći koju obezbeđujemo ovom prilikom. 
Donaciju možete ostvariti putem uplate na 
Račun: 160-391040-74
Svrha: Pomoć Haitiju 

Šifra: 289* 
Primalac: Convivium Velika Plana, Udruženje “Slou Fud Mreža Mladih”, Alekse Šantića 21, 11320 Velika Plana. 

Za sve dodatne informacije budite slobodni da se obratite gospodinu Ivanu Tupajiću na 0668251942. Unapred Vam zahvaljujemo na Vašoj podršci! 



Нема коментара:

Постави коментар